Dermalogica BioActive Peel

Dermalogica BioActive Peel

Dermalogica BioActive Peel je sistem za luščenje kože, ki zmanjšuje akne, hiperpigmentacijo in znake prezgodnjega staranja. Po uporabi koža postane čvrstejša, čistejša, mehkejša in bolj zdrava.

Kemični pilingi sodijo med najbolj iskane sisteme za pomlajevanje ter odpravo aken in hiperpigmentacije pri lepotnih terapevtih. Pogosto so preveč agresivni za kožo, saj potrebuje precej časa, da si opomore. Z novim sistemom Dermalogica BioActive Peel teh težav ni več. Pridobili boste cenejši, varen in učinkovit pomlajevalni  sistem, ki ne potrebuje dolgega okrevanja kože.

Stanje vaše kože,  pravilen negovalni režim domače nege in izurjen lepotni terapevt odločajo o pogostosti tretmaja z BioActive Peel in njegovi uspešnosti pri prenovi vaše kože. Za odpravo in izboljšanje posameznih stanj (akne, hiperpigmentacija, suha, groba koža, gube …) je najprimernejši niz 3 do 4 tretmajev v obdobju 6 do 12 tednov, 2-krat letno.
 

Cena enega tretmaja BioActive Peel je 87,00 EUR z DDV. Pri seriji 3 do 4 tretmajev vam ponujamo 10 % popust.

Za več informacij in rezervacijo terminov pokličite na številko (01) 256 31 83 ali pa nam napišite sporočilo na info@salonmateja.si.