Posebni tretmaji za vse dele telesa

Posebni tretmaji za vse dele telesa

Microneedling s koncentratom Dermalogica PRO RESTORE

Microneedling je manj invaziven lepotni poseg, pri katerem uporabimo napravo DERMAPEN in z njo s tankimi iglicami povzročamo mikrovbode v kožno povrhnjico. S tem se pospešeno tvorijo nova in kakovostnejša kolagenska vlakna, obenem se sproščajo tudi številne druge reakcije in snovi (npr. rastni faktorji), ki so potrebne za obnavljanje, predvsem pa za popravilo že nastalih poškodb, ki so nastale kot posledica staranja. VEČ >

Limfna drenaža

Telo z razstrupljanjem (detox) in spodbujanjem presnove spet pridobi vašo naravno obliko, koža se napne, postane voljna in odpornejša, skratka – zdrava! Limfna drenaža učinek čiščenja še poveča. To je posebna masažna tehnika, ki spodbuja limfo pri njeni nalogi razstrupljanja telesa. VEČ >

Dermalogica BioActive Peel

Dermalogica BioActive Peel je sistem za luščenje kože, ki zmanjšuje akne, hiperpigmentacijo in znake prezgodnjega staranja. Po uporabi koža postane čvrstejša, čistejša, mehkejša in bolj zdrava. VEČ >

Intenzivna nega

V tej negi je vse intenzivno. S preparati in masažo so intenzivno podprte vse funkcije, ki jih koža opravlja. Po predhodni natančni analizi stanja kože obraza se določi ustrezni piling (encimski, kislinski), ki bo kožo prenovil in učvrstil ter jo táko ohranjal dalj časa. Sledi 20 minutna osebno prilagojena masaža z izbranimi fitoaromatskimi preparati, ki kožo in mišice sprosti, prekrvavi in nahrani. Po morebitnem globinskem čiščenju (iztiskanju mozoljev in ogrcev) sledi ustrezna intenzivna maska, ki koži povrne potrebne vitamine in minerale ter jo umirja in stabilizira.

Ob rednem izvajanju intenzivnih tretmajev (enkrat na 6–8 tednov) kožo ohranjate zdravo, prožno in vitalno. To pomeni lepši, negovan videz in samozavestno počutje.

Vitaminska nega rok

je poseben tretma, ki na občutljivi in tanki koži na hrbtiščih rok preprečuje nastajanje novih pigmentnih madežev in že nastalim lisam vrača enakomernejšo obarvanost.

Z bogato vitaminsko masko hrani in učvrsti izčrpano kožo rok, ki so pogosto izpostavljene zunanjim obremenitvam (pogosta uporaba detergentov, kemikalij, pretirana izpostavljenost soncu, pogost stik z drugimi nečistočami, ki kožo izčrpavajo, jo puščajo suho, razpokano, pekočo, pigmentirano).

Mikropiling telesa z oblogo

Preparati in postopki DERMALOGICA omogočajo natančno consko analizo (body mapping) stanja kože vašega telesa. S toplimi hranilnimi sojinimi proteini bogata obloga ali čistilna maska na osnovi morskih alg in gline bo vaše telo postopno sprostila, očistila in poživila.

Oblogo je mogoče združiti z različnimi pilingi za telo (mikropiling za občutljivejša stanja, hidroaktivne morske soli z botaničnimi izvlečki za normalna stanja kože) in sprostilnimi masažnimi tehnikami, kot so klasična sprostilna masaža, tui-na prijemi in ročna limfna drenaža po dr. Voddru. Kombinacija le teh ponuja doživetje spa nege telesa.