Oseben pristop k negi in vrhunski preparati

Oseben pristop k negi in vrhunski preparati

Oseben pristop

Rada bi vas spoznala in vam svetovala, kateri kozmetični tretmaji bi bili najprimernejši za vas in vašo kožo. Pri problemih s kožo najprej natančno ocenim stanje vaše kože, odkrijem vzroke vaših težav in jih odpravim. Vam in vaši koži se popolnoma posvetim. Odveč je skrb, da bi ponovno doživeli kakšno neprijetno izkušnjo, ko se vam je po negi pri kozmetičarki, morda zaradi nestrokovnosti, premajhne pozornosti ali česa drugega, stanje kože poslabšalo.

Roke imajo čudežno moč

Vse nege izvajam le ročno, saj je dotik najbolj prijazen vam in vaši koži. Tudi zato se boste po negi počutile poživljeno in lahkotno. Predstavljajte si občutek, kot da ste po dolgem času odložili breme, vaše telo je napolnjeno z energijo, je lahkotno in samozavestno, pripravljeno na nove izzive …

Odlična nega zahteva tudi odlične preparate

Pri negi uporabljam preparate DERMALOGICA. Razvijajo in raziskujejo jih v Mednarodnam Dermalnem Inštitutu, svetovno priznani podiplomski šoli za nego kože in terapije telesa. V svojem kozmetičnem salonu jih uporabljam že več kot 8 let. Moje obiskovalke in jaz smo z njimi zelo zadovoljne. Negovalni sistem je preprost in učinkovit. Tudi ve se boste zlahka naučile, kako pravilno negovati svojo kožo tudi doma.

Partnerski salon Dermalogica