Dekorativna kozmetika Jane Iredale

Dekorativna kozmetika Jane Iredale

Najlepša kozmetika, ki jo lahko nosite, je zdrava koža. Jane Iredale zato ponuja izdelke, ki niso samo dekorativni, ampak tudi negovalni.

Mineralne podlage Jane Iredale bodo poenostavile vaše življenje, saj prinašajo štiri pomembne funkcije v enem: prekrivanje, korigiranje, zaščito pred soncem in nego. Preparati so kar se da naravni, hkrati pa poskrbijo za izjemno učinkovito prekrivanje. Številni testi so dokazali, da ne dražijo kože in ne mašijo por, zato jih lahko uporabljate z zaupanjem, tudi če imate zelo občutljivo kožo.

Vabimo vas, da obiščete spletno stran janeiredale.com in si podrobno ogledate izdelke in njihovo uporabo v video posnetkih. V našem salonu imamo celotno galerijo izdelkov, ki jih lahko naročite.

Tekoči in kompaktni pudri

Linija naravnih, dolgoobstojnih izdelkov, od tekočih podlag do pudrov za matiranje, ki negujejo in ščitijo kožo, hkrati pa dajejo popolnoma enakomerno, svežo polt. V različnih oblikah in širokem spektru kožnih tonov delujejo kot terapija za vašo kožo.Ličila za oči

Od enostavnih senc do dramatičnih dimljenih oči – prav gotovo boste uživali v teh obstojnih barvah, ki se ne nabirajo v gubah vek. Ne glede na razpoloženje ali priložnost boste s široko paleto odtenkov lahko poudarili svoje poteze in hkrati negovali občutljive predele okrog oči.

Rdečila za lica

Z rdečili za lica Jane Iredale boste žareli ves dan. Mehki in naravni odtenki poudarjajo in izboljšajo vaše poteze ter vas naredijo bolj sijoče. Če želite izgled zagorele kože brez poškodb, vam bodo pri tem pomagale odsevne lastnosti mineralov in vam podarile vaš “dan na soncu” na zdrav način.Rdečila za ustnice

Poudarite, zabrišite, opredelite in zaščitite svoje dragocene ustnice. Odkrijte izdelke, ki jim bodo nudili vso nego in pozornost, ki jo potrebujejo, od svinčnikov in rdečil, do široke izbire bleščil, balzamov in drugih pomad.

Čopiči in pribor

Ustvarite svoj videz z zaupanjem profesionalca. Ti čopiči so namenjeni vam, nastali pa so po izkušnjah sodobnih umetnikov ličenja. Najboljša vlakna in oblike pripeljejo vsakokrat do odličnih rezultatov.